Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


anubisz háza szereplők

Nathalia Ramos (Nina)  :

 

Nathalia Ramos 1992.július.07-én született Spanyolországban. Legismertebb szerepe a Bratz - Talpra Csajok! című filmben Yasmine Szerepe. Leginkább innen ismerik a nézők is.

 

 

Brad Kavanagh  (Fabian) :

 

Brad Kavanagh angol színész, dalszövegíró, énekes. Ismertségét a Nickelodeon sorozatában, az Anubis házának rejtélyeiben kapta. Emellett olyan filmek dalait énekelte, mint a Camp Rock, vagy a As the Bell Rings.

 

 

Jade Ramsey (Patricia) :

Jade Ramsey egy Angol színésznő, 1988.Február 10.-én született, Angliában, az Egyesült Királyságban. Van egy ikertestvére Nikita. A Nickelodeon új sorozatában, az Anubis házának rejtélyeiben, övé az egyik női főszerep.

 

 

Klariza Clayton (Joy) :

Klariza Clayton Hong Kong-ba született 1989-ben. Egész fiatalon költözött át Angliába a családjával együtt. Legutoló filmje a Harry Brown volt, ahol Michael Caine-nel együtt szerepelt.

 

Bobby Lockwood (Mick) :

Bobby Lockwood 1993 Május24-én született Bobby Leslie Lockwood néven az Essexi Basildonban, az Egyesült Királyságban, brit színész, 2011-ben megkapta Mick Campbell szerepét a House of Anubis című sorozatban.

 

 

Eugene Simon (Jerome) :

Eugene 1992-ban született Angliában. Korában olyan nagy sikerű filmekben szerepelt, mint a Casanova és a Ben Hur. Ismertté az Anubisz rejtélyes háza című sorozat című sorozat tette, melyben a folyton viccelődő és pimasz Jerome Clark karakterét alakítja.

 

 

Ana Mulvoy Ten (Amber ):

 

Ana 1992-ben született Angliában.Szülei ír és spanyol származásúak így talán nem meglepő,hogy Ana már számtalan spanyol nyelvű sorozatban szerepelt.Az igazi népszerűséget azonban a "House of Anubis" azaz a magyar névén ismert Anubisz házának rejtélyei,ahol a népszerű és divat mániás Amber Millington karakterét alakítja.


 

 

Tasie Dhanraj (Mara) :

született 1990. december 22-én) egy olyan angol színésznő, aki az Anubis házának rejtélyeiben ismerhetünk meg, Mara Jaffray-ként.Eredeti neve Anastasia Katya Breeze Dhanraj,és 160 centiméter.

 

 

Alex Sawyer (Alfie) :

 

A 18 éves Alex 9 évesen kezdte el karrierjét.A nickelodeon most játszódó sorozatában a House of Anubis (Anubis házának relytélyei)-ben Alfie-t alakítja.

 

 

Mina Anwar ( Trudy ) :

Mina Anwar sok amerikai sorozatban játszott már. Például a Sarah Jane kalandjaiban is. De legismertebb szerepe jelenleg a "House of Anubis" című amerikai sorozatban Trudy. A sorozatban állandó szerepe van.

 

 

Francis Magee ( Viktor ) :

Francis Magee brit színész 1998 óta játszik filmekben, sorozatokban és szappanoperákban. Jelenleg a "House of Anubis"-ban Victor Rodenmaar szerepét alakítja. Talán ez a legismertebb szerepe, ám sok más filmben játszik még.

 

 

Roger Barclay ( Rufus ):

Roger Barclay 1977. agusztus 8-án született Glendale,California,USA-ban. 2010-ben szerepet kapott az Anubisz házának rejtélyei (House of Anubis) című Nickelodeon sorozatban. Ő alakítja Rufus Zeno (René Zeldmann) karakterét.

 

 

Érdekesség :

Most megmutatom Nektek Patricia ikertestvérét :

 

 

Ugye milyen nagy a hasonlóság ?! ;)

 

Amúgy ő Nikita Ramsay ;))))

durva nem?